Home » Verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden van Hond&Mens gedragsbegeleiding en consulting

Onderstaande voorwaarden maken integraal deel uit van de overeenkomst, met uitsluiting van de eigen voorwaarden van de klant. Hond&Mens biedt diensten aan met betrekking tot het omgaan met honden en persoonlijke ondersteuning en ontwikkeling.

Bestellen van diensten

Een dienst wordt per e-mail of telefonisch aangevraagd. De prijsvoorwaarden maar ook de dienst, worden in detail doorgegeven. Een bestelling dient steeds per e-mail bevestigd te worden. Wanneer een bestelling bevestigd wordt is ze bindend.

Aansprakelijkheid

Hond&Mens is niet aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen tijdens of na de coaching. Alle diensten vinden plaats onder de verantwoordelijkheid van de klant.

Prijzen

Alle prijzen zijn vrijgesteld van BTW (kleine ondernemingsregeling). Bij een bestelling van een dienst wordt de prijs voor deze dienst gedetailleerd doorgegeven per mail en wordt deze prijs bevestigd door beide partijen.

Verplaatsingskosten

Kilometervergoeding : 0.50 cent/km (bij elke sessie zijn de eerste 10 km gratis). Deze worden berekend vanaf 9636 Nederzwalm.

Garantie en aansprakelijkheid

Garantie: Hond&Mens biedt geen resultaatgarantie wel een garantie op het aanreiken van de beste middelen. Wij gebruiken geen technieken die het welzijn van dieren schaden zoals fysieke of verbale correcties.

Betaling

Betalingen gebeuren cash ter plaatse of via overschrijving BE20 363204012056 op naam van Hond & Mens.

Bij het boeken van één consult : indien men opteert om via overschrijving te betalen moet het bedrag 48 uur voor het plaatsvinden van de dienst op de rekening staan.

Bij het boeken van een begeleidingstraject (4 sessies) is de vervaldatum van de factuur 2 weken na de eerste sessie.