Home » Verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden van Hond&Mens gedragsbegeleiding en consulting

Onderstaande voorwaarden maken integraal deel uit van de overeenkomst, met uitsluiting van de eigen voorwaarden van de klant. Hond&Mens biedt diensten aan met betrekking tot het omgaan met honden en persoonlijke ondersteuning en ontwikkeling.

Bestellen van diensten

Een dienst wordt per e-mail of telefonisch of via Whatsapp aangevraagd. De prijsvoorwaarden en de gedetailleerde inhoud van de dienst, kan je nalezen op de website.

Het boeken van een traject van 4 sessies is bindend : het is een totaalpakket waarbij de klant gedurende de periode van de sessies, dagelijks beroep kan doen op bijkomend advies en bijstand, telefonisch, per mail of via Whatsapp. Er wordt geen restitutie gedaan van 1 of meerdere sessies.

Annulering van een afspraak dient uiterlijk 48u voor de aanvang van de dienst te gebeuren, zo niet wordt de bestelde dienst in rekening gebracht.

Aansprakelijkheid

Hond&Mens is niet aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen tijdens of na de coaching. Alle diensten vinden plaats onder de verantwoordelijkheid van de klant.

Prijzen

Alle prijzen zijn vrijgesteld van BTW (kleine ondernemingsregeling). Bij een bestelling van een dienst wordt de prijs voor deze dienst gedetailleerd doorgegeven per mail en wordt deze prijs bevestigd door beide partijen.

Verplaatsingskosten

Kilometervergoeding : 0.30 cent/km (bij elke sessie zijn de eerste 10 km gratis). Deze worden berekend vanaf 9636 Nederzwalm.

Garantie en aansprakelijkheid

Garantie: Hond&Mens biedt geen resultaatgarantie wel een garantie op het aanreiken van de beste middelen. Wij gebruiken geen technieken die het welzijn van dieren schaden zoals fysieke of verbale correcties.

Betaling

Betalingen gebeuren cash ter plaatse, met bancontact/Payconiq 

of via overschrijving BE20 363204012056 op naam van Hond & Mens.

Bij het boeken van één consult : indien men opteert om via overschrijving te betalen moet het bedrag 48 uur voor het plaatsvinden van de dienst op de rekening staan.

Bij het boeken van een begeleidingstraject (4 sessies) is de vervaldatum van de factuur 2 weken na de eerste sessie.