Algemene verkoopsvoorwaarden van Hond&Mens gedragsbegeleiding en coaching

Onderstaande voorwaarden maken integraal deel uit van de overeenkomst, met uitsluiting van de eigen voorwaarden van de klant. Hond&Mens biedt diensten aan met betrekking tot het omgaan met honden en persoonlijke ondersteuning en ontwikkeling.

Bestellen van diensten

Een dienst wordt per e-mail of telefonisch of via Whatsapp aangevraagd. De prijsvoorwaarden en de gedetailleerde inhoud van de dienst, kan je nalezen op de website.

Het boeken van een traject van 3 sessies is bindend : het is een totaalpakket waarbij de klant gedurende de periode van de sessies, dagelijks beroep kan doen op bijkomend advies en bijstand, telefonisch, per mail of via Whatsapp. Er wordt geen restitutie gedaan van 1 of meerdere sessies.

Annulering van een afspraak dient uiterlijk 48u voor de aanvang van de dienst te gebeuren, zo niet wordt de bestelde dienst in rekening gebracht.

Bij overmacht wordt de bestelde dienst verplaatst naar een andere datum. Wanneer de klant hier niet toe bereid is, dan wordt de afspraak toch aangerekend.

Aansprakelijkheid

Hond&Mens is niet aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen tijdens of na de coaching. Alle diensten vinden plaats onder de verantwoordelijkheid van de klant.

Prijzen

Alle prijzen zijn vrijgesteld van BTW (kleine ondernemingsregeling). 

Verplaatsingskosten

Kilometervergoeding : 0.30 cent/km (bij elke sessie zijn de eerste 10 km gratis). Deze worden berekend vanaf 9636 Nederzwalm.

Garantie en aansprakelijkheid

Garantie: Hond&Mens biedt geen resultaatgarantie wel een garantie op het aanreiken van de beste middelen. Wij gebruiken geen technieken die het welzijn van dieren schaden zoals fysieke of verbale correcties.

Betaling

Betalingen gebeuren ter plaatse, cash of met bancontact/Payconiq 

Een pakket van 3 sessies wordt betaald in één keer.