Wanneer je je hond begrijpt, zal je hem veel beter kunnen begeleiden. Met de online videocursussen gegeven door Geert De Bolster krijg je up-to-date kennis over het gedrag van je hond. Je ontwikkelt zelfvertrouwen omdat je begrijpt waarom je hond doet wat hij doet. Je kan de videocursussen op je eigen tempo bekijken en onmiddellijk toepassen in de praktijk. De cursussen blijven levenslang beschikbaar na aankoop.

Als je de taal van je hond begrijpt, wordt het makkelijker om met hem te connecteren en voor hem te zorgen. De videocursus bestaat uit 5 modules: de communicatie van je hond, lichaamstaal, taal van de geluiden, aanraking en geurcommunicatie.

Met deze videocursus zal je door de ogen van je hond kunnen kijken, veel effectiever met hem om kunnen gaan en samenwerken. De videocursus bestaat uit 6 modules: Het natuurlijk gedrag van je hond, van pup tot volwassen hond, de relatie met je hond, de basisnoden van je hond en hoe leert je hond. Je zal je hond ook woorden zoals: zit, down, kom hier en plaats kunnen aanleren en hem op een goede manier aan de leiband leren lopen.

Als je merkt dat je hond onvoldoende naar je luistert en dat ondanks dat je naar de hondenschool gaat, cursussen hebt gevolgd en veel oefent, dan is je leiderschapstalenten versterken de enige oplossing. Met deze videocursus ga je inzicht verwerven in wat leiding aan je hond geven is en ga je oefenen om jouw eigen leiderschap te versterken.

Meer dan 60% van de hondeneigenaren ervaart een probleem om hun hond aan de leiband te leren lopen. Als je de aangelijnde wandelingen met je hond volgens de principes van de connectiemethode® gaat doen, zal je merken dat alles veel eenvoudiger en aangenamer zal verlopen. De videocursus bestaat uit 3 modules: Basistraining om je pup of hond aan de leiband te leren lopen, Inzicht in de oorzaken van moeilijkheden bij het lopen aan de leiband en effectief omgaan met trekken aan de leiband.