Home » Over

Reeds 40 jaar lang maken honden deel uit van mijn leven. Om honden nog beter te begrijpen volgde ik de professionele opleiding hondengedragsbegeleider bij Geert De Bolster. Zijn inspirerende methode, de connectiemethode, sluit het best aan bij mijn visie en missie. Daarbij staat het welzijn van hond en mens steeds centraal.

In het samenleven met mijn huidige hond Pippa, een Springer Spaniël heb ik geleerd geen verwachtingen meer te hebben. Er zijn voor je hond en je hond laten zijn als een individu met zijn eigen gevoelens is een mooie uitvalsbasis om samen de wereld te ontdekken. Daarbij kan je je hond steunen en begeleiden als hij het moeilijk heeft. Het is een zoektocht naar een manier van samenleven waarbij alle leden van de groep gelukkig kunnen zijn.

 

Gevolgde opleidingen

Hondengedragsbegeleider, opvoeding van de hond  (De Bolster Academy)

Hondengedragsbegeleider, specialist probleemgedrag (De Bolster Academy)

Quality Label De connectiemethode (De Bolster Academy)

https://debolster.be/de-connectiemethode-quality-label-belgie/

 

 

Online community de connectiemethode

Wil je graag je ervaringen delen met andere hondeneigenaren? Of wil je je laten inspireren? Dan is de community zeker iets voor jou.

Je kan er deelnemen aan gesprekken over de opvoeding van je pup of over je volwassen hond. Je kan er vragen stellen en feedback ontvangen. Je kan er online cursussen volgen en deelnemen aan de 2 wekelijkse Q&A live sessie met Geert De Bolster.
https://debolster.be/online-community-de-connectiemethode/